praktijk

praktijk

eID

Gelieve steeds uw eID mee te nemen naar de consultatie. Deze hebben we nodig voor het maken van attesten en voorschriften. Voor de kinderen dient u de kids-ID of de ISI+ kaart mee te nemen.

Telefoon

Indien u belt voor een uitslag van een onderzoek, dan doet u dit best tijdens de raadpleging van de desbetreffende arts. Gelieve het telefonisch contact met de dokter tot het noodzakelijke te beperken.

Dubbele afspraken

Komt u met meer dan één persoon, maak dan ook meerdere afspraken na elkaar, zo is er voldoende tijd voorzien. Wanneer u onverwachts uw afspraak niet kunt nakomen, dient u het secretariaat hiervan tijdig op de hoogte te stellen.

Huisbezoeken

U vraagt best een huisbezoek aan voor 11u. We doen enkel huisbezoeken bij patiënten die niet in staat zijn om tot in onze praktijk te komen.

Voorschriften

Het invullen van attesten en het maken van voorschriften wordt enkel gedaan tijdens een raadpleging. U dient hiervoor dus een afspraak te maken.

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordigers dienen een afspraak te maken via ons secretariaat.

Praktijkverpleegkundige

Voor bloednames, ECG's, longfunctiemeting, wondzorg, cryotherapie, verwijderen hechtingen, oorstoppen uitspuiten, infuus therapie en vaccinaties kan u bij onze verpleegkundige terecht. Dit is enkel na afspraak bij het secretariaat, met goedkeuring door uw arts. Het consult bij de verpleegkundige is gratis. An is dagelijks van 8 - 12u werkzaam in onze praktijk.

Openingsuren

De praktijk is open van
8u tot 18u.

Contact

089/ 81 93 81
Ons secretariaat is geopend van 8u tot 13u en van 14u30 tot 18u.

 

Wachtdienst

089/ 75 75 75
Iedere avond na 18u en in het weekend.

© 2018 Huisartsenpraktijk Het Kruispunt. Realisatie: Stefaan Ternier en  Studio Reflected