eID

Gelieve steeds uw eID mee te nemen naar de consultatie. Deze hebben we nodig voor het maken van attesten en voorschriften. Voor de kinderen dient u de kids-ID of de ISI+ kaart mee te nemen.

Telefoon

Indien u belt voor een uitslag van een onderzoek, dan doet u dit best tijdens de raadpleging van de desbetreffende arts. Gelieve het telefonisch contact met de dokter tot het noodzakelijke te beperken.

Dubbele afspraken

Komt u met meer dan één persoon, maak dan ook meerdere afspraken na elkaar, zo is er voldoende tijd voorzien. Wanneer u onverwachts uw afspraak niet kunt nakomen, dient u het secretariaat hiervan tijdig op de hoogte te stellen.

Huisbezoeken

U vraagt best een huisbezoek aan voor 11u. We doen enkel huisbezoeken bij patiënten die niet in staat zijn om tot in onze praktijk te komen.

Voorschriften

Het invullen van attesten en het maken van voorschriften wordt enkel gedaan tijdens een raadpleging. U dient hiervoor dus een afspraak te maken.

Vertegenwoordiger

Vertegenwoordigers dienen een afspraak te maken via ons secretariaat.

Stagair en haio

Wij zijn een opleidingspraktijk voor artsen, huisartsen en medisch administratief bediendes. De HuisArts In Opleiding (Haio) is al afgestudeerd als arts en doet zelfstandig raadplegingen en huisbezoeken. Hij werkt onder de verantwoordelijkheid van zijn stagemeester. Dit betekent dat er regelmatig overleg is en de stagemeester steeds beschikbaar is bij moeilijkere problemen. De Haio en al onze andere stagiaires zijn uiteraard gebonden aan het beroepsgeheim.

Openingsuren

De praktijk is doorlopend open van
8u tot 19u

Contact

089/ 81 93 81
Ons secretariaat is telefonisch bereikbaar van 8u tot 12u en van 13u tot 18u30.

 

Wachtdienst

089/ 75 75 75
na 19u of in het weekend

© 2018 Huisartsenpraktijk Het Kruispunt. Realisatie: Stefaan Ternier en  Studio Reflected